Ingen skola imorn (kort inlägg)

Imorn blir det att vara hemma o vila sig o göra läxor, men på fredag lär jag nog komma till skolan. Ikväll har jag varit till uncan o sen till stan med malin, vi har väll haft det ganska trevligt:) Annars är allt som vanligt. Jag hoppas på att jag får börja "anstränga" mig lite mera snart.

:)

Idag har jag bara luggit hemma framför datan tyyp. Men så småningom slutar alla kidz o då kanske jag får fara ner till stan o träffa nån:)(men ta det lungt) På samma gång som jag är på stan så går jag in via eat o köper en sallad troligtvis. Imorn får jag gå till skolan och det mesta blir väll lite mer som vanligt.

Jobbigt

Operationen gick ju som den sku, men det är skit jobbigt nu efter:/ Lixom jag har skit ont i halsen, har sovit hela dan, får massor med skolarbete hem troligen, och jag får inte fara till skolan:( Men annars runt om det här så har jag absolut ingenting att skriva. Jo, snart får jag nytt rum:) jag hoppas på att jag f vara med nån imonr kväll:)

TACK O HEJ leverpastej

Operation

Fyan igtå for jag kl halv 9 till sjukhuset fick vänta där typ 1 och en halv timmme sen fick ja medicin så blev ja typ "hög" o så körde dom mig på en bår till operationen och sen skulle jag gå en liten bit men det gick absolut inte ja föll typ. Sen gick operationen bra men sen när jag vaknade så mådde jag skit illa, men sen somna jag igen och allt blev bra. Nu är jag hemma och mår ok, mår lite illa. Om ni vill nåt e det bara att ringa:)

RSS 2.0